Om Digitalix

For de av oss som har levd en stund, og for eksempel husker hvordan det var å klare seg uten datamaskin og mobiltelefon, enn si å ikke ha tilgang til internett, så fortoner forandringene som har skjedd siden bredbåndets og nettbaserte gadgets inntog de siste 10-15 årene seg som en revolusjon.

Det er nettstedet Digitalix sin visjon å analysere, reflektere og kommentere hva en stadig økende digitalisering gjør med oss. Vi vil se på og vise til både trusler og muligheter. Og da kanskje spesielt med fokus på mulighetene. For vi kan ikke legge skjul på at vi er entusiastiske og optimistiske på vegne av de mulighetene teknologien gir. Vi er begeistret over de nye mulighetene og opplevelsene som åpner seg for brukerne, basert på en grunnleggende industriell, teknologisk forståelse og interesse. Vi kaller det digital fremtid i et menneskelig perspektiv.

Målgruppen er egentlig oss selv. Vi skriver om det som interesserer oss, og som vi selv ville like å lese. Dersom noen andre også synes dette er spennende, så er det fint. Med nærmere 30 års akkumulert erfaring innenfor området mener vi som står bak nettstedet, at det er rom for forfriskende og annerledes kommentar- og analysestemmer i dagens digitale medieflora. Vi er frie og uavhengige, og har således ingen bindinger i forhold til hva vi skriver.

Det er også vårt håp at nettstedet skal bli ditt førstevalg for ny inspirasjon og referanse for hva som skjer. Bidra også gjerne med kommentarer og debatt. En ting har vi i alle fall lært opp gjennom årene, du må ha en stor porsjon ydmykhet for å forstå dette dynamiske feltet. Og ingen av oss har dessverre den fordelen at de vet noe om fremtiden – ingen av oss har vært der. Men vi kan i alle fall forsøke å forstå fremtiden basert på solid kunnskap og analyser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *